Ayetullah Seyyid Ahmed Hatemi: DEAŞ, Devrim Muhafızları’nın intikam ateşine hazır olsun

  • 18 Ağustos 2017
  • 1.487 kez görüntülendi.
Ayetullah Seyyid Ahmed Hatemi: DEAŞ, Devrim Muhafızları’nın intikam ateşine hazır olsun

Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi Ayetullah Seyyid Ahmed Hatemi, DEAŞ terör örgütünün İran Devrim Muhafızları’nın intikam ateşine hazır olmasını bildirerek, “DEAŞ’ı ortadan kaldırmak yapılması zorunlu olan dini bir görevdir. Onları zor bir intikam bekliyor. Ayırca şehit Hoceci’nin tertemiz kanına en ufak bir hakaret bile DEAŞ’ın cinayetlerinde işbirliği yapma anlamına gelir” ifadelerinde bulundu.

Ayetullah Hatemi sözlerini şöyle sürdürdü: Şehit Hoceci İslam İnkılabı’nın üçüncü neslindendi ve şehit düşmesi de bu konuyla ilgili bir mesaj taşıyordu. Böylece İkinci ve üçüncü nesilin İnkılabı savunma konusunda birinci nesilden daha istekli olmasa da aynı onlar gibi olduğu mesajını açığa çıkardı.

Şehit Hoceci’nin intikamını alacaklarını söyleyen Tümgeneral Kasım Süleymani’yi İran halkı tarafından takdir eden Cuma Namazı Geçici Hatibi, “Devrim Muhafızları komutanları Allah’ın sıfatlarının belirtileri olduğu için intikamdan bahsettiklerinde teröristleri zor bir sonuç beklediğinden hiç şüphemiz olmuyor” diye konuştu.

Yeniden DEAŞ’ın ortadan kaldırılması gerektiğini vurgulayan Ayetullah Hatemi, şöyle dedi: Özellikle şehidimizin arkasından hancerle poz veren teröristin de en yakın zamanda Devrim Muhafızları ve Hizbullah tarafından öldürülmesini temenni ediyorum.

Tahran Cuma Namazı Geçici Hatibi, Allah adına savaşdıklarını iddia eden DEAŞ’lılara işaret ederek, aynı zamanda Müslümanları katletmelerini belirtip Allah’ın mübarek ismini kötüye kullandıları için bu terör örgütünü lanetledi.

12. hükümetin oluşum sürecine de değinen Ayetullah Seyyid Ahmed Hatemi, sözlerine şunları da ekledi: Meclis’ten güvenoyu alan bakanlardan Allah, dini değerler ve millete hizmet yönünde adım atarak, hiçbir gruba hizmet etmemelerini talep ediyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.