Bedran: Et-Temimi’nin Gözaltına Alınması İşgal Rejiminin Caniliğinin Kanıtı

  • 30 Temmuz 2018
  • 1.383 kez görüntülendi.
Bedran: Et-Temimi’nin Gözaltına Alınması İşgal Rejiminin Caniliğinin Kanıtı

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden Hüsam Bedran, işgal güçlerinin Ahed Et-Temimi’yi ve annesini gözaltına almasının işgalcilerin kadınlara, çocuklara ve masum insanlara yönelik cinayetlerine en büyük kanıt olduğunu söyledi.

Bedran, dün konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Filistin halkının erkeğiyle, kadınıyla ve çocuğuyla işgale karşı verdiği mücadeleyle gurur duyduğunu ifade etti.

Ahed Et-Temimi davasına destek veren dünyanın özgür insanlarını selamlayan Bedran, Ahed Et-Temimi davasında kazanılan zaferin işgal rejiminin cinayetlerini deşifre etmek için daha çok çalışmaya teşvik etmesi gerektiğini belirtti.

Bedran, Filistin halkının maruz kaldığı zulmün uluslararası platformlara taşınmasını, İsrail’in yalanları karşısında Filistin tarafının söylemine destek verilmesini istedi.

İşgal zindanlarında tutulan Filistinli kadın ve erken esirlerin zincirlerden kurtularak özgürlüğe kavuşmalarını temenni eden Bedran, esirler özgürlüğe kavuşana kadar direnişe devam edeceklerini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.