Beşar Esad: ABD ile müzakere vakit öldürmektir

  • 23 Haziran 2018
  • 1.646 kez görüntülendi.
Beşar Esad: ABD ile müzakere vakit öldürmektir

Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esad, Rusya medyasına verdiği demeçte, Amerikalı liderlerle görüşme ve müzakerenin zamanı öldürmek olduğunu söyledi.

Fars haber ajansına göre, Beşar Esad, Rusya tv. kanalı NTV’ye verdiği demeçte, Suriye’nin Amerika ile 1974’den beri müzakerelerden bir sonuç alamadığını çünkü Amerikalı liderlerin lobiler, büyük medya kurumları, mali kuruluşlar, petrol şirketleri ve silah firmalarının baskısında rehin altında olduklarını söyledi.

Suriye cumhurbaşkanı, Şam açısından her ülke veya tarafla yapılacak müzakere ve görüşmenin faydalı olacağını belirtirken, ”Amerika’nın dış siyaseti değişmediğinden  müzakere de faydasızdır ve bundan dolayı da bu durum zaman öldürmektir’ dedi.

Bilindiği gibi 2011 yılında Suriye buhranı, Amerika, Arabistan ve bölgedeki bazı güçlerin terör örgütlerine verdiği askeri, mali ve diğer desteklerle başlamış ve bu durum bölgede dengelerin siyonist rejim İsrail lehine değişmesine neden olmuş ama düşmanların Suriye üzerinde oynadıkları oyun da başarısız kalmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.