Beşar Esad: Amaçları Yıkım İçinde Kukla Bir Devlet Kurmaktı

  • 04 Ekim 2015
  • 733 kez görüntülendi.
Beşar Esad: Amaçları Yıkım İçinde Kukla Bir Devlet Kurmaktı

Batılı yetkililerin Suriye konusunda kaybolmuş ve bulanık bir durum yaşadıklarına işaret eden el Esad; tutum ve vizyonlarını netleştiremediklerini söyledi. El Esad bu yetkililerin aynı zamanda planladıkları ve hayata geçiremedikleri projeler karşısında başarısızlık hissinde olduklarını belirtirken, başardıkları yegane hedefin beş yıla yakın süredir yaşanan ölüm ve yıkım olduğunu ifade etti.

El Esad Suriye’nin teröre ve hegemonyaya karşı savaşında büyük bir bedel ödediğine dikkat çekti. Fakat düşmanların asıl hedeflerinin bundan çok daha büyük olduğunu ifade eden el Esad; amaçlarının Suriye’yi yıkıp parçalamakla birlikte mevcut Suriye’den daha başka bir devlet kurmak olduğunu, hegemonyalarına almaları ve halkının zenginliklerini sömürmek olduğunu belirtti. El Esad tamamen planlarının kuklası ve işbirlikçisi bir devlet kurmak istediklerine dikkat çekerken, kendi halklarını da bu konuda aldatıp kandırdıklarını söyledi. Fakat hiç kimsenin halka uzun süre boyunca yalan söyleyemeyeceğini ifade eden el Esad; Batılıların yalanlarının deşifre edildiği gibi er yada geç bu yalanların açığa çıkacağını ifade etti.

Sözlerine devam eden el Esad günümüz dünyasının iletişim ve teknoloji dünyası olduğunu, halkın gerçekleri öğrenmek için birçok olanağa sahip olduğuna dikkat çekerek, Suriye’ye düşman rejimlerin halklarının da bu yalanları deşifre edip gerçekleri idrak ettiklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.