Beşar Esad: Terörün temelde gerçek İslam ile hiçbir ilişkisi yok

  • 04 Ekim 2015
  • 787 kez görüntülendi.
Beşar Esad: Terörün temelde gerçek İslam ile hiçbir ilişkisi yok

Bölgede terörü destekleyen devletlerin tutumları sonucunda bölgeyi tehdit eden tehlikeye ilişkin soruya cevabında el Esad; genel olarak bölgede bulunan terörün ‘İslami terör’ olduğuna dikkat çekti.

Bu terörün temelde gerçek İslam ile hiçbir ilişkisi olmadığının altını çizen el Esad; belirli hedefler yönünde kasıtlı bir şekilde bu cemaatlerin İslam örtüsü altında faaliyet gösterdiklerini belirtti. Amacın bölge halklarını fitne ve bölücülükle parçalayıp zayıf düşürmek olduğuna dikkat çeken el Esad; en tehlikeli şeyin toplumları parçalamak ve zayıf düşürmekle kendi anlaşmazlıkları arasında oylanmalarını sağlayıp hiçbir alanda kalkınmalarına izin vermemek olduğunun altını çizdi.

Sözlerine devam eden el Esad; bunun yanında fitne ve karanlık ideolojiden başka bir şey bilmeyen, vahşet ve barbarlığın zirvesinde olan söz konusu bu cemaatlerle birlikte nasıl bir neslin yetişeceği sorusuna dikkat çekti. El Esad karanlık ideolojiye sahip olan, şiddet ve fitne ideolojisiyle parçalanmış bir toplumun oluşmasının yol açacağı tehlikeye vurgu yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.