Beşşar Esad: Suriye’yi savunmak tüm bölge halkını savunmaktır

  • 31 Temmuz 2017
  • 1.205 kez görüntülendi.
Beşşar Esad: Suriye’yi savunmak tüm bölge halkını savunmaktır

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad bugün Tunus İşçi Federasyonu Başkan Yardımcısı Buali el Mübareki başkanlığında Suriye’yi ziyaret eden Tunus İşçi Federasyonundan bir heyeti kabul etti.

SANA’da yer alan habere göre, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad bugün Tunus İşçi Federasyonu Başkan Yardımcısı Buali el Mübareki başkanlığında Suriye’yi ziyaret eden Tunus İşçi Federasyonundan bir heyeti kabul etti.

Esad bu görüşmede Tunuslu işçi heyetinin bu ziyaretinin Suriye’yi ziyaret eden daha başka halkçı ve emekçi heyetlerin ziyareti gibi Suriye halkı ve tüm dünyaya açık bir mesaj taşıdığını belirtti.

Esad bu ziyaretlerin Arap kamuoyunun nabzını ve yönelimlerini yansıttığını ifade etti.

Bölge halkını savunmada işçi sendikaları ve tüm sivil toplum kuruluşları ve kurumlarına teşvik ve dayanak teşkil etmesi gerektiğini ifade eden Esad, halkların menfaatlerini korumada ve vatanlarımızı hedef alan düşmancı planlara karşı mücadelede daha fazla işbirliği ve ortak çalışmaların olması önemini belirtti.

Beşar Esad aynı zamanda kavram birliği ve birleştirici ortak görüş sağlanması hedefiyle halk tabanlarıyla muhtelif konu ve meselelerde diyalogun önemine vurgu yaptı.

Suriye ve halkını hedef alan savaş konusunda ise Esad, Suriye halkının yaşam iradesi ve tüm bileşenleriyle günlük yaşamları ve işlerini sürdürme azminin savaşta en zor sürecin aşılmasına en büyük katkıyı sağladığını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.