Beytlahim’de İsrail Güçleriyle Yaşanan Çatışmalarda İki Filistinli Yaralandı

  • 23 Mart 2016
  • 788 kez görüntülendi.
Beytlahim’de İsrail Güçleriyle Yaşanan Çatışmalarda İki Filistinli Yaralandı

Batı Yaka’nın Beytlahim vilayetinde işgal güçleriyle Filistinliler arasında dün (22 Mart Salı) akşam saatlerinde yaşanan çatışmalar sırasında biri çocuk iki Filistinlinin yaralandığı, Kalkiliya ve Kudüs’te de iki Filistinlinin işgal güçleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Filistinliler ile işgal güçleri arasında çatışmalar Beytlahim’in kuzeyindeki Ayide Mülteci Kampı’nın doğu girişinde yaşandı.

İşgal güçlerinin çatışmalar sırasında gerçek mermi, göz yaşartıcı bomba ve ses bombası kullandığı, ayağından yaralanan Filistinli bir gencin Beyt Cala Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ifade edildi.

İşgal güçlerinin Beytlahim’in güneyindeki El-Hıdır beldesine dün akşam düzenlediği baskın sırasında da Filistinli bir çocuğun plastik mermiyle yaralandığı belirtildi.

Öte yandan, işgal güçleri Batı Yaka’nın kuzeyinde bir Filistinlinin aracında M16 tüfeği ele geçirildiğini ve söz konusu kişinin gözaltına alındığını iddia etti.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, işgal güçleri Kudüs’ün Et-Tur beldesinde dün ikindi saatlerinde İsmail Ebu Ğannam isimli genci gözaltına alarak Filistinli gencin kentte badem çağlası satışı yaptığı seyyar satıcı arabasına el koydu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.