Bu Sabah El-Afule Şehrinde Meydana Gelen Bıçaklı Eylemde Bir Siyonist Asker Yaralandı

  • 07 Aralık 2015
  • 860 kez görüntülendi.
Bu Sabah El-Afule Şehrinde Meydana Gelen Bıçaklı Eylemde Bir Siyonist Asker Yaralandı

Siyonist medya kaynakları, bu sabah 1948 yılında işgal edilen Filistin toprakları içinde yer alan El-Afule şehrinde yapılan bıçaklı eylemde bir askerin yaralandığını, eylemin ardından askerin silahını alan şahsın kaçmayı başardığını belirtti.

Askeri kaynaklara yakınlığıyla bilinen Walla sitesi, El-Afule’de bu sabah (07 Aralık 2015) saldırıya uğrayan askerin yaralandığını, yanında bulunun silahının ise eylemi yapan kişi tarafından alındığını duyurdu.

Site, saldırının arka planıyla ilgili henüz bir bilgiye sahip olmadıklarını, saldırının büyük bir ihtimalle Filistinliler tarafından gerçekleştiğine kanaat getirildiğini kaydetti.

Reshet Bet sitesi ise, eylemin en az iki kişi tarafından gerçekleştirildiğini, saldırganların önce askeri yaraladıklarını, ardından silahını alıp kaçtıklarını ifade etti.

Ekim ayı başında başlayan Kudüs İntifadası bıçaklı ve araçlı eylemlerle kendini gösteriyor. Çoğu asker ve polis 25 Siyonistin ölümü ve 200’den fazla Siyonistin yaralanmasıyla sonuçlanan eylemler Siyonist toplumu sarsmakta, işgal ordusuyla işgal güvenlik birimlerine güven duygusunu zayıflatmakta.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.