Burucerdi: Suriye Ordusu ve El Esad’ın Mücadeleleri Onur Vericidir

  • 03 Ağustos 2016
  • 877 kez görüntülendi.
Burucerdi: Suriye Ordusu ve El Esad’ın Mücadeleleri Onur Vericidir

Suriye Halk Meclisi Başkanı Hediye Abbas bugün Suriye’yi ziyaret etmekte olan İran Şura Meclisinde Milli Güvenlik ve Dış Politika Komitesi Başkanı Alauddin Brojerdi ile iki ülke arasındaki ekonomik ve siyasi ilişkilerin muhtelif yönlerini masaya yatırdı.

Görüşmede iki dost ülke arasındaki stratejik ilişkilerin derinliğine ve metanetine dikkat çeken Brojerdi; bu ilişkilerin bağlarını koparmanın mümkün olmadığını söyledi.

Brojerdi tekfirci ve azılı teröristlerin edat olarak kullanıldığı bu savaşa onlarca devletin katılmasına rağmen Suriye ordusunun teröristlere karşı sağladığı başarı ve zaferlerden dolayı ülkesinin memnuniyetini ifade etti.

Dünyanın her yerinden gelen teröristlerin onları destekleyen devletler ve halklarına karşı teşkil ettikleri tehlikenin idrak edilmeye başlandığına işaret eden Brojerdi; bu teröristlerin muhtelif devletlerde bulundukları eylemlere dikkat çekti.

Brojerdi Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad’ın her daim Suriye halkının koruyucusu olduğunun altını çizerken, Suriye’ye yönelik yürütülen ve temelde direniş ekseninin tümünü hedef alan bu savaşta el Esad’ın yıllar boyunca sergilediği onurlu tutum ve mücadeleden gurur duyduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.