Devabişe Ailesinin Evinde Şüpheli Yangın

  • 21 Temmuz 2016
  • 854 kez görüntülendi.
Devabişe Ailesinin Evinde Şüpheli Yangın

Siyonist işgal rejiminin, 31 Temmuz gecesi sabaha doğru çıkarılan yangından sorumlu olanları cezalandırmaması siyonist teröristlerin insanları yakarak ortadan kaldırma uygulamalarını sürdürmeleri konusunda kendilerine cesaret vermiş gibi görünüyor.

31 Temmuz 2015 gecesi sabaha doğru Batı Yaka’nın Nablus vilayetinin Duma kasabasında bir evin kasten yakılması sonucu bir buçuk yaşındaki Ali ile onun babası Sa’d ve annesi Riham Devabişe hayatını kaybetmişti. Dört yaşındaki Ahmed ise uzun süren tedavi çabalarından sonra yeniden hayata kazandırıldı.

Bugün (20 Temmuz Çarşamba) sabah saatlerinde de yine Duma kasabasında ve Devabişe ailesinden Muhammed Rayik Devabişe’nin evinde şüpheli yangın çıktı. Yatak odasında ve mutfakta meydana gelen yangın sonucu Muhammed Rayik Devabişe bir süre nefessiz kaldı. Kendisi ve diğer aile efradı kendilerini dışarı atmayı başardılar. Sonra tedavi için yakındaki bir sağlık merkezine götürüldüler.

Aile efradı olay öncesi şüpheli birtakım sesler duyduklarını ve pencereden içeriye yanıcı bir şeyler atıldığını ve küçük çaplı patlamalar olduğunu fark ettiklerini söylediler. Yangının aynı anda iki odada birden başlaması da bu konudaki şüpheyi artırıyor.

İşgal rejiminin siyonist teröristleri cezalandırmaması onlardan kaynaklanan korku ve endişenin de devam etmesine neden oluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.