Devrim Muhafızları: Dökülen hiçbir kanı intikamsız bırakmayız!

  • 08 Haziran 2017
  • 910 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları: Dökülen hiçbir kanı intikamsız bırakmayız!

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Tahran’da düzenlenen terör saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Dökülen hiçbir kanı intikamsız bırakmayız ve halkın canını korumak için bir an bile tereddüt etmeyiz’’ dedi.

Devrim Muhafızları açıklamasında İslami Şura Meclisi ve İmam Humeyni Türbesinde gerçekleşen terör saldırılarına değinilerek saldırganların tamamının etkisiz hale getirildiklerini söyledi.

Açıklamada, ‘’Dünya kamuoyu ve özelikler İran milleti, ABD Cumhurbaşkanının tekfirci teröristlerin destekçisi bölgedeki gerici bir devlet yetkilileri ile gerçekleşen bu terörist olayı çok manidar bulmakta ve bu olayın IŞİD tarafından üstlenilmesini de onların bu olayı eli olduğu olarak görüyor’’ dedi.

Açıklamada, ‘’Devrim Muhafızları dökülen hiçbir kanı intikamsız bırakmayacağını ispatlamıştır ve bugün nasıl ki kolluk kuvvetlerinin yardımı ile tüm teröristler etkisiz hale geldiyse, İran milletine ülkenin milli güvenliğini ve halkın canını korumak için bir an tereddüt etmeyeceğini söz vermektedir’’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.