Devrim Muhafızları, düşmanın her türlü komplosuna karşı koymaya hazırdır

  • 01 Temmuz 2018
  • 1.860 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları, düşmanın her türlü komplosuna karşı koymaya hazırdır

İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı, Devrim Muhafızları’nın devrimci ve dindar gençlerinin düşmanın her türlü komplosuna karşı koymaya oldukça hazırlıklı olduklarını vurguladı.

İmam Hüseyin -as- Üniversitesi’nde bugün düzenlenen askeri mezuniyet töreninde konuşan Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Caferi, mustazaf cephesinin sulta düzeni cephesiyle karşılaşmasına işaretle, İran’ın devrimci milletinin önemli bir tarihi tecrübe eşiğinde olduğunu, bunun sonucunun ABD’ye güvenmemekte ve emperyalizmin türlü komplolarıyla mücadele için güç birleşiminde yeni bir dönemin şekillenmesi olacağını belirtti.

Komutan Caferi, Devrim Muhafızları’nın dindar ve devrimci gençlerinin düşmanın her türlü komplosuna karşı koymaya oldukça hazırlıklı olduğunu ifade ederek, herkesin bu yiğitlerin hareket ve bakış derinliğinden sözde güçlü imparatorlukların çöküşünü öngörebileceğini kaydetti.

İmam Hüseyin Üniversitesi Komutanı General Fazli de merasimde üniversitenin girişim ve programları hakkında bir rapor sundu.

Merasimde; bazı komutanlar, yöneticiler, hocalar ve araştırmacılar, Başkomutanın elinden kendi hediyelerini, iki öğrenci de temsilen rütbe ve apoletlerini almış oldular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.