Devrim Muhafızları Komutanı: IŞİD İran’a giremez

  • 20 Temmuz 2016
  • 941 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları Komutanı: IŞİD İran’a giremez

Devrim Muhafızları Komutanı, “Devletimizin halka dayalı olduğu için IŞİD’in ülkeye girmesine yönelik hiçbir Zemin bulunmamaktadır” dedi.

Meşhed’de düzenlenen Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri üst düzey komutanlarının toplantısında konuşan General Caferi, İran halkının güçlü inançlara sahip olduğundan dolayı IŞİD’in İran’a girmesi için uygun ortamın olmadığını ve geçen günlerde İran’da güvenliği bozmaya çalışanların tarihe karışmış devrim karşıtı gruplar olduğunu söyledi.

Halka dayalı olmanın güvenliğini sağlanması konusunda önemli bir unsur olarak yer aldığını dile getiren General Caferi, İran’ın güvenlik ve gücünün Allah ve İmam Rıza’dan sonra halktan kaynaklandığının altını çizdi.

Devrim Muhafızları’nın görevleri arasında kalıcı güvenliği sağlamaya çalışmak olduğunu belirten General Caferi, bölgede güvensizliğin cirit attığı bir dönemde İran’da var olan güvenliğin iyi bilinmesi gerektiğini kaydetti.

Devrim Muhafızları’nın finans sektöründe yaşanan sorunlara dikkat ettiğini bildiren Caferi, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri’nin düşmanları çökertmek için askeri tatbikatlar düzenlediğini ve düzenleyeceğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.