Direniş, emperyalizmin hedeflerinin gerçekleşmesi önünde bir engel

  • 16 Şubat 2016
  • 892 kez görüntülendi.
Direniş, emperyalizmin hedeflerinin gerçekleşmesi önünde bir engel
Suriye meclis başkanı Muhammed Cihad Allaham, dün Suriye’de İran hayır işleri ve vakıflar kurumu Ali Muhammedi ile görüşmesinde yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki ilişkilerin stratejik olduğunu belirterek, direnişin bölgenin güvenlik ve sebatının sağlanması ve siyonizmin ve emperyalizmin hedeflerinin gerçekleşmesi önünde bir engel olduğunu söyledi.

Suriye meclis başkanı, direnişin batılı ülkeler ile bazı Fars körfezi arap ülkelierinin desteğindeki teröristler karşısında zaferlerine temasla, bugün direnişin bölge ve dünyadaki dengeleri değiştirecek bir role sahip olduğunu söyledi.

Suriye meclis başkanı, ayrıca İran İslam Cumhuriyetine, Suriye halkı ve yönetimine, tekfirci teröristlere karşı mücadelede verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

İran hayır işleri ve vakıflar kurumu müdürü Ali Muhammedi de, Suriye halkının direnişi ve Suriye ordusunun teröristlere karşı zaferlerine temasla, IŞİD terör örgütünün batının oluşturduğu bir grup olduğunu ve Müslüman milletler ve direnişin son nefese kadar teröristlere karşı mücadele edeceğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.