Direniş, İslam dünyasının vahdet sloganı

  • 07 Mayıs 2021
  • 1.487 kez görüntülendi.
Direniş, İslam dünyasının vahdet sloganı

Dünya İslam mezheplerini yakınlaştırma kurumu genel sekreteri, “direnişin, İslam dünyasının vahdet sloganı” olduğunu vurguladı.

İran press’in bildirdiğine göre Hamid Şehriyari yaptığı açıklamada, Filistin ve Kudüs şerife destek verilmesi ve Siyonist rejime karşı mücadelenin, İslami vahdet ve birlikteliğin tezahürlerinden biri olduğunu söyledi.
Dünya Kudüs günü münasebeti ile düzenlenen “Kudüs’ün özgürlüğü yakındır” başlıklı etkinlikte konuşan Şehriyari, ırkçı ve sahte Siyonizm rejimin, sulta düzenin desteği ile İslami ümmetin topraklarından bir kısmını işgal ettiğini ve bir milleti kendi vatanından sürdüğünü belirtti.
Dünya İslam mezheplerini yakınlaştırma kurumu genel sekreteri sözlerinin devamında siyonist rejimin sosyal, siyasi ve kültürel krizlerine işaretle, “Bu rejim kendi sınırları içinde de vahdeti yoktur ve zulüm üzerine kurulduğu için de kalıcı olmayacaktır” dedi.
Şehriyari sözlerine şöyle devam etti:
Şimdi Tel Aviv Lübnan Hizbullah’ı, Gazze ve Filistin direnişin füzelerinin menzilinde bulunuyor ve Siyonist rejim Lübnan ve Suriye ve Filistin sınırlarının neresine girerse bir aydan az bir süre içinde rezalet ve fiyasko ile oradan çıkmak zorunda kalıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.