Dönüş Yürüyüşleri Heyeti: İşgalciyle İlişkileri Normalleştirmeye Son Verilmeli

  • 17 Kasım 2018
  • 1.111 kez görüntülendi.
Dönüş Yürüyüşleri Heyeti: İşgalciyle İlişkileri Normalleştirmeye Son Verilmeli

Dönüş ve Kuşatmayı Kırma Yürüyüşleri Yüksek Ulusal Heyeti dünyanın özgür insanlarıyla Arap halklarına çağrıda bulunarak Filistin halkına yardım etmelerini ve işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirme rezaletini durdurmaların istedi.

Filistin Enformasyon Merkezi’ne demeç veren Ulusal Yüksek Heyet üyesi Hani Es-Sevabite, Siyonist rejimle ilişkilerini normalleştiren ülkelerin Filistin’e yönelik tutumlarını değiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Arap ülkelerini özellikle de Körfez ülkelerinin bu rezalete son vermelerini isteyen Es-Sevabite “umudumuz işgalin bu topraklarda kalmasını istemeyen ve işgalcinin ilişkileri normalleştirme düşüncesini dayatmasına karşı çıkan halkımız ve özgürlükçü insanlardır” dedi.

Es-Sevabite, düşmanın yapılanları Filistin halkına ve dünyanın özgür insanlarına dayatamayacağı gibi şartlarını da Dönüş Yürüyüşlerini koruyan direnişe dayatamayacağını ifade etti.

Es-Sevabite açıklamasında Filistinlilerden düşmanla ilişkileri normalleştirmeyi reddetmek için bugün yapılacak yürüyüşlere güçlü bir katılım göstermelerini istediklerini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.