Dünya Mustazafları Rehberi, Meşhed’de şehit ailelerini ziyaret etti

  • 10 Ağustos 2017
  • 1.320 kez görüntülendi.
Dünya Mustazafları Rehberi, Meşhed’de şehit ailelerini ziyaret etti

Dünya Mustazafları ve Müslümanları Rehberi İmam Ayetullah Hamanei, son günlerde kutsal Meşhed kentindeki İmam Rıza -as- Türbesi’ni ziyareti sırasında, bölgede bazı şehit ailelerinin evlerine giderek, kutsal savunma ve harem savunucusu şehitlerinin makamını takdir etti.

İslam İnkılabı Rehberi görüşmede, bütün ülke ve İran halkının ilk etapta şehitlere ve ardından şehit ailelerine minnettar olduklarını belirterek, herkesin şehadet, şehit ve şehit ailelerini unutturma politikası karşısında direnmesi gerektiğinin altını çizdi.

İmam Ayetullah Hamanei ayrıca, harem savunucu şehitlerinin aileleriyle yaptığı görüşmede, harem savunucusu şehitlerinin esasında, İslam’dan parlak bir sima ortaya koyduklarını vurguladı.

İslam İnkılabı Rehberi, Suriye’nin Halep kentinin IŞİD teröristlerinin işgalinden kurtarılmasına işaretle, “Halep konusu o kadar önemliydi ki ABD ve Suudilerin planlarını 180 derece etkiledi ve şehitlerin kanı yerde kalmadı” açıklamasında bulundu.

İslam İnkılabı Rehberi 23 Temmuz 2017 tarihinde Ehl-i Beyt -as- imamlarından Hazret-i İmam Rıza -as-ın pak türbesini ziyaret etmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.