El-Kassam Tugayları: Savaşa Hazırlık Uzun Soluklu Bir Mücadeledir

  • 08 Aralık 2016
  • 1.025 kez görüntülendi.
El-Kassam Tugayları: Savaşa Hazırlık Uzun Soluklu Bir Mücadeledir

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, savaşa hazırlığın uzun soluklu olduğunu ve artarak devam ettiğini bildirdi.

El-Kassam Tugayları, savaşa hazırlık çalışmalarının Rablerine inanmış, yollarını bilmiş, güçlü bir iradeye sahip olan ve imkânsızı gerçekleştiren mücahitler tarafından yürütüldüğünü belirtti.

İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabında yaptığı açıklamada, tünel kazan mücahitlerin zaferin çehresini belirleyen meçhul askerler olduğunu ifade etti.

Ebu Ubeyde, İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın zafere ulaşana ve işgalden kurtulana kadar direniş yolunda yürümeye devam edeceğine dair Allah’a söz verdiğini kaydetti.

El-Kassam Tugayları’nın verilerine göre, 2016’nın başından bu yana işgal ordusuyla yapılacak olası bir savaşa hazırlık çalışmaları sırasında 22 mücahit şehit oldu.

İzzeddin El-Kassam Tugayları, dün akşam Eş-Şucaiyye Mahallesi’nin doğusunda direnişe ait bir tünelde meydana gelen çökme sonucu iki mücahidin şehit olduğunu duyurmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.