El-Kassam Tugayları: Torbamızda Düşmana Acı Verecek Birçok Sürpriz Var

  • 14 Aralık 2018
  • 1.514 kez görüntülendi.
El-Kassam Tugayları: Torbamızda Düşmana Acı Verecek Birçok Sürpriz Var

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, mücahitlerinden Salih Ömer El-Bergusi ve Eşref Velid Nealive’nin şehit olduğunu ilan etti.

Şehit El-Bergusi, 11 işgalcinin yaralandığı Ofra eylemini ve şehit Nealive de iki işgalcinin öldüğü ve bir üçüncüsünün yaralandığı Barkan eylemini gerçekleştirmişti.

İzzeddin El-Kassam Tugayları dün (13 Aralık Perşembe) konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi’ne ulaşan bildiride, “Direnişimiz vatan toprakları boyunca varlığını sürdürecek” dedi.

Torbalarında hâlâ işgalcilere acı verecek birçok sürpriz olduğunu kaydeden El-Kassam Tugayları, işgalcilerin Batı Yaka’da huzur ve istikrar içinde yaşama hayali kurmamaları gerektiğini ifade etti.

El-Kassam Tugayları, Batı Yaka’da toprağın altında gizli kor ateşin işgalcileri yakacağını ve Batı Yaka’da direnişi yok etme girişimlerinin başarısız olacağını bildirdi.

Filistin halkını ve oğullarını Allah yolunda kurban veren aileleri selamlayan El-Kassam Tugayları, direnişçilere destek olanlara da övgüde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.