Er-Reşak: Tüm İrademizle ve Kararlılıkla Uzlaşıya Gidiyoruz

  • 11 Ekim 2017
  • 1.065 kez görüntülendi.
Er-Reşak: Tüm İrademizle ve Kararlılıkla Uzlaşıya Gidiyoruz

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden İzzet Er-Reşak, Hamas’ın tüm iradesi ve kararlılığıyla uzlaşının sağlanmasını istediğini açıkladı.

İzzet Er-Reşak, Hamas ve Fetih heyetlerinin bugün (10 Ekim Salı) Mısır’ın başkenti Kahire’de gerçekleştirecekleri görüşme öncesi Filistin Enformasyon Merkezi’ne verdiği demeçte, tüm Filistin halkını tek bir gemide toplayacak uzlaşı için ümitli olduklarını ifade etti.

Uzlaşının uygulanmasına tüm iradeleri ve kararlılıklarıyla gittiklerini bildiren Er-Reşak, Filistin halkının beklentilerine cevap vermek için uzlaşının sağlanmasını istediklerini söyledi.

Er-Reşak, uzlaşının ve Filistin halkının birliğinin stratejik seçenekleri olduğunu belirterek, gasp edilen haklarını geri almak için düşmanın karşısına birlik ve bütünlük içinde çıkmak istediklerini dile getirdi.

Filistinli grupların 2011 yılında imzaladıkları Kahire Anlaşması’nın nasıl uygulanacağını görüşmek üzere Fetih ve Hamas heyetlerinin bu akşam Kahire’de bir araya gelmeleri bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.