Esad: Batılıların Komplolarına Karşı Direnmeye Devam Edeceğiz

  • 23 Nisan 2017
  • 964 kez görüntülendi.
Esad: Batılıların Komplolarına Karşı Direnmeye Devam Edeceğiz

SANA ajansına göre, Beşar Esad, Baas Partisi Merkez Komite oturumunda yaptığı açıklamada, Suriye devletinin, bu ülkenin topraklarını parçalamak ve birliğini bozmak isteyen Batılıların senaryoları ve komplolarına karşı direnmeye devam edeceğini söyledi.

Beşar Esad, Suriye’nin düşmanlarının şom hedeflerini gerçekleştirmek için bütün araçlarını  Suriye’ye karşı kullandıklarını ve bunların en bariz olanının da Vahabi ve İhvan Terörizmi olduğunu söyledi.

Suriye cumhurbaşkanı, Batının Suriye’ye müdahalesinin, terörizme destek amaçlı olduğunu belirterek Amerika’nın başını çektiği batının Suriye’ye müdahalesinin teröristlerin lehine olduğunu  söyledi.

Beşar Esad, Amerika’nın Han Şeyhun bölgesine yönelik düzenlenen şaibeli kimyasal saldırıyı bahane ederek Suriye hava üssüne saldırısına da temasla, bu saldırının Suriye ordusunun  teröristleri yenilgiye uğratmasından dolayı gerçekleştiğini söyledi.

Beşar Esad, Astana ve Cenevre oturumu  görüşmelerinden ümitli olduğunu  ve bu oturumların Suriye’de akan kanın durmasıyla sonuçlanmasını ümit etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.