Esad: önceliğimiz, teröristlerine esir tuttuğu vatandaşları kurtarmaktır

  • 15 Kasım 2018
  • 1.398 kez görüntülendi.
Esad: önceliğimiz, teröristlerine esir tuttuğu vatandaşları kurtarmaktır

Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esad, teröristlerin pençesinden kurtarılan Suriye’nin Süveyda velayeti vatandaşlarıyla yaptığı görüşmede, Şam yönetiminin ilk önceliğinin, teröristlerce kaçırılan tüm vatandaşları kurtarmak olduğunu ifade etti.

İrna’nın Suriye Sana haber ajansından naklen bildirdiğine göre Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esat, görüşmede söz konusu vatandaşların esaretten kurtarılması dolayısıyla tebriklerini sunarken, Suriye halkının eskiden daha güçlü bir şekilde teröristler karşısında direneceğinden emin olduğunu belirtti.

Esad açıklamasının devamında teröristlerce kaçırılan vatandaşlar ve ailelerinin direniş ve fedakarlığının tüm Suriye halkına direniş dersi verdiğini söyledi.

Suriye ordusu bu ülke topraklarını teröristlerden temizleme operasyonlarının devamında geçen Perşembe günü Humus’ın Tedmur kentinde IŞİD’in pençesinden 19 sivil rehini kurtarmayı başardı.

Suriye ordusu daha önce de yürüttüğü bir operasyonda IŞİD teröristlerinin pençesinden 6 kişiyi daha kurtarmayı başarmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.