Esir İsrail Subayının Annesi: Netanyahu Bizi Susturmaya Çalışıyor

  • 17 Temmuz 2019
  • 622 kez görüntülendi.
Esir İsrail Subayının Annesi: Netanyahu Bizi Susturmaya Çalışıyor

İşgal rejimi medya organları, Gazze Şeridi’nde Hamas’ın elinde esir olan işgal subayı Hadar Goldin’in annesi Leah Goldin’in işgal rejimi başbakanı Binyamin Netanyahu’yla yapılan toplantıyı öfkeyle ve ağlayarak terk ettiğini söyledi.

İşgal rejimi televizyonu 2’nci kanalı dün akşam (16 Temmuz Salı) konuyla ilgili yayınladığı haberde, Netanyahu’nun Kudüs’teki ofisinde Gazze Şeridi’nde esir tutulan askerlerin aileleriyle bir araya geldiğini bildirdi.

Haberde, Leah Goldin’in “Toplantının amacı oğullarının esir düştüğü savaşın yıldönümü yaklaşırken aileleri susturmak” dediği kaydedildi.

İşgal rejimi televizyonunun haberine göre, Leah Goldin, Netanyahu ve esir askerlerin aileleri arasında uzun bir süre sonra gerçekleşen toplantıdan çok şey beklediklerini söyledi.

Haberde belirtildiğine göre esir işgal subayının annesi, “Beş yıl bekledikten sonra Başbakan hiçbir şey yapmadı. Birleşmiş Milletler’e başvurmamıza gerek yok” dedi.

İşgal rejimi televizyonu, Netanyahu’nun ailelere konuyu Amerika’nın da yardımıyla Birleşmiş Milletler’e taşımayı önerdiğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.