Esir Kulübü: İşgal Güçleri Esir Ailelerine Vahşice Davranıyor ​

  • 24 Eylül 2018
  • 1.891 kez görüntülendi.
Esir Kulübü: İşgal Güçleri Esir Ailelerine Vahşice Davranıyor ​

Filistinli Esir Kulübü, işgal güçlerinin El-Halil’den Kerame ailesinin dokuz ferdini vahşice darp etmesini belgelendirdi. Darp edilenler arasında yarı felçli bir kişinin ve bir çocuğun da olduğu ifade edildi.

Esir Kulübü, söz konusu olayın 20 Eylül’de gerçekleştiğini ve işgal güçlerinin Kerame ailesinden üç kişiyi gözaltına aldığını açıkladı.

İşgal güçlerinin Cemal Kerame ile eşi Hena Misk ve oğlu Cemil’i gözaltına aldığını bildiren Esir Kulübü, her üçünün de daha sonra şartlı olarak serbest bırakıldıklarını, baskın sırasında işgal güçlerinin Cemal Kerame’nin dört oğlunu, kardeşini ve kardeşinin oğlunu, amcaoğullarından üçünü darp ettiğini belirtti.

Esir Kulübü, işgal güçleri tarafından darp edilenlerin hepsinin Aliye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıklarını ifade etti.

Esir Kulübü’nün görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, işgal güçleri Alâ Kerame’yi silah dipçikleriyle bayılana kadar dövdü.

Mutez Kerame’nin darp sebebiyle ellerinden birinin kırıldığı ve yarı felçli Semir Kerame’nin tekerlekli sandalyesinden düştüğü belirtildi.

Filistinli Esir Kulübü, işgal güçlerinin gözaltına aldığı esirlere gözaltına alındıkları andan itibaren işkence yapmaya başladığını ve esir ailelerine yönelik de yüzlerce ihlal gerçekleştirdiğini açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.