Fetih Milletvekilleri: “Filistin Yönetimi Telefonlarımızı Dinliyor”

  • 03 Şubat 2015
  • 743 kez görüntülendi.
Fetih Milletvekilleri: “Filistin Yönetimi Telefonlarımızı Dinliyor”

Fetih Hareketi’nin Filistin Parlamentosu’ndaki grubunun üyeleri, milletvekili arkadaşları Cemal Et-Tayravi’nin Nablus’taki evine Mahmud Abbas başkanlığındaki Filistin Yönetimi’ne bağlı güvenlik birimlerince evde aranan kişiler olabileceği iddiasıyla baskın düzenlenmesini kınadı.

Milletvekilleri İbrahim El-Masdar, Yahya Şamiyye, Ala Yaği, Şami Eş-Şami, Macid Ebu Şemmale, Cihad Tamliyye, Necat Ebu Bekir, Abdulhamid El-Iyle, Nimet Eş-Şeyh Ali, Eşref Cuma, Nasır Cuma ve Recai Bereke bugün (3 Şubat Salı) konuyla ilgili yayınladıkları bildiride bu ihlallerin kanunlara aykırı olduğunu ve karşı çıkılması gerektiğini söyledi.

Filistin Yönetimi’ne bağlı güvenlik birimlerinin milletvekillerinin dokunulmazlıklarına saldırılarını reddettiklerini ifade eden milletvekilleri, zaman zaman mülklerine saldırı olduğunu, telefonlarının dinlendiğini ve banka hesaplarının takip edildiğini belirtti.

Kanunlara saygı duyulmasını ve uyulmasını isteyen milletvekilleri, güvenlik birimlerine, Filistin Yönetimi’ne ve Filistin halkına hakaret olarak niteledikleri ihlallere son verilmesi çağrısında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.