Filistin Halk Cephesi: Suudi hanedanı siyonistlerin çıkarlarına hizmet ediyor

  • 10 Eylül 2016
  • 940 kez görüntülendi.
Filistin Halk Cephesi: Suudi hanedanı siyonistlerin çıkarlarına hizmet ediyor

Filistin’in Kurtuluşu İçin Halk Cephesi, Suudi rejiminin izlediği siyasetleri kınadı.

İRİB haber ajansının bildirdiğine göre Filistin’in Kurtuluşu İçin Halk Cephesi, dün bu konuda yazılı bir açıklama yaparak, Suudi müftü’nün İranlıları tekfir etme konusundaki girişimini fitnecilik ve etnik bir savaşın çıkarılması yönünde yapılmış bir girişim niteleyerek, bu girişin siyonist tarafından desteklendiğini bildirdi.

Siyonist İsrail rejimi ile ilişkilerini normalleştirirken direniş eksenine karşı düşmanlığını artıran bir yönetimin İslam ve İslami konularda sorumluluk üstlenemeyeceğini bildiren Filistin’in Kurtuluşu İçin Halk Cephesi, İran İslam Cumhuriyetinin her zaman Filistin halkının davasına destek verdiğini, direniş ve Suriye’de Amerika, siyonizm ve Suudilerin desteklediği tekfiri terörizme karşı direndiğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.