Filistinli Esir: “Esirleri Kurtarmak İçin Çabalarınızı Birleştirin”

  • 26 Şubat 2016
  • 742 kez görüntülendi.
Filistinli Esir: “Esirleri Kurtarmak İçin Çabalarınızı Birleştirin”

Siyonist işgal rejimi zindanlarında uzun süre kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Filistinli esir Nidal Süleyman Takatika, esirlerin Filistin halkından birlik olmalarını ve esirleri kurtarmak için güçlerini birleştirmelerini talep ettiklerini söyledi.

Siyonist işgal rejimi zindanlarından 14 yıl kaldıktan sonra dün (25 Şubat Perşembe) akşam serbest bırakılan ve ilk mesajını Filistin Enformasyon Merkezi’ne veren esir Takatika esirlerden Filistin halkına mesaj getirdiğini belirterek, esirlerin Filistinlilerden ulusal birliği sağlamalarını, Gazze ve Batı Yaka arasındaki ayrılığı gidermelerini, en kısa zamanda esirleri kurtarmak için de çabalarını birleştirmelerini istediklerini ifade etti.

Batı Yaka’nın batısında yer alan Beytlahim’in Ummu Selmune köyünden olan Filistinli esir Tatatika, Siyonist işgal rejimi zindanlarında 14 yıl kaldıktan sonra dün akşam serbest bırakıldı.

Dün akşam salıverilen Nidal Süleyman Takatika kalabalık bir halk grubu tarafından karşılanırken, Takatika özgürlüğüne kavuştuğu için sevindiği, ancak geride 7 bine yakın insanı zindanda bırakarak çıktığı için de bu sevincin eksik kaldığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.