Filistinli Gençler İsrail Hedeflerine Molotof Kokteyli Attı

  • 23 Mayıs 2016
  • 920 kez görüntülendi.
Filistinli Gençler İsrail Hedeflerine Molotof Kokteyli Attı

İşgal yönetimi bugün (22 Mayıs Pazar) Kudüs kentindeki tramvay istasyonu ile otogarı şüpheli bir cisim bulunduğu gerekçesiyle kapattı.

Bu arada Filistinli intifada gençlerinin Batı Yaka’da iki yerleşkeye ve bir askeri kontrol noktasına molotof kokteyli attığı ifade edildi.

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 haber sitesi, işgal yönetiminin Kudüs’teki tramvay istasyonunu ve otogarı şüpheli bir çanta bulunduğu için kısmi olarak kapattığını ve uzmanların çantaya müdahale ettiğini bildirdi.

Bu arada Kudüs’ün kuzeyinde Filistinli gençlerin Yahudi yerleşimcilerin kullandığı tramvayı Şufat Mahallesi’nden geçtiği sırada taşladığı ve tramvayda maddi hasar meydana geldiği kaydedildi.

0404 haber sitesi, saldırının ardından işgal polisinin olay yerine geldiğini fakat tramvayı taşlayan gençlerin kaçmayı başardığını ifade etti.

Kaynaklar, Filistinli gençlerin ayrıca Kokhav Ya’akov Yahudi Yerleşkesi çevresine, Kiryat Arba Yahudi Yerleşkesi çevresine ve El-Halil’in güneyindeki Ebu’r-Riyş askeri kontrol noktasına molotof kokteyli attıklarını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.