Gelecek Ensarullah, Haşd El-Şabi, Suriye Ordusu Ve Direniş İle Olacaktır

  • 17 Ekim 2016
  • 1.045 kez görüntülendi.
Gelecek Ensarullah, Haşd El-Şabi, Suriye Ordusu Ve Direniş İle Olacaktır

Zamanın geçmesi; Amerika, Arabistan, Türkiye ve Fars Körfezi Arap ülkeleri ekseninin Irak, Suriye ve Yemen konusunda düşündüklerinin tamamen hayal olduğunu gösteriyor.

Hizbullah Yürütme Komisyonu Başkanı Seyyid Haşim Safiyuddin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Arabistan’ın, Sanaa’daki Meclis’i tatil etme hedefi taşıdığını ve bu yolda boş bahaneler peşinde koştuğunu itiraf etmesinin ardından kendi kendisini kınayarak tüm dünyaya bu süreçte yalan söylediğini ve sahte delillere dayandığını ispat etmiş oldu. Bu tüm dünyanın bilmesi gereken bir gerçektir ve ben bu konuda daha önce de konuşmuştum.

Arabistan karanlık hedefine ulaşmak için sahte bir siyaset izliyordu ancak hiçbir zaman ne Yemen’de ne Irak’ta ve ne de Suriye’de bu hedefine ulaşamadı, ulaşamayacaktır. Yemen’de kazanacak olan; Ensarullah, Halk Komiteleri ve Yemen Ordusudur. Irak savaşı konusunda karar verenler Irak ordusu ve Haşd el Şabi örgütüdür ve Suriye’de de kazanacak olanlar direniş ekseni, Suriye ordusu ve müttefikleridir. Amerika’nın müzakere masasından kaçmasının nedeni savaş meydanında ve karada destek alabileceği bir ordusunun olmamasıdır ve bu Amerika ve Suud Hanedanı’nın hedeflerine ulaşmak için başka bir güce güvendiğinin göstergesidir ancak hedeflerine ulaşamadılar çünkü tüm bu güçler sahip oldukları, tüm silah ve teçhizata rağmen yenilgiye uğradı ve sonuç olarak Amerika hem Cenevre’de düzenlenen eski müzakerede, hem Lozan müzakerelerinde sahadaki gerçekleri çarpıtma peşindeydi ve böyle bir şey hiçbir zaman olmayacaktır.

İlerleyen günlerde Amerika, Arabistan, Türkiye ve Fars Körfezi ülkelerinin Irak, Suriye ve Yemen konusunda söylediklerinin bir hayal olduğu ortaya çıkacaktır ve bunun dışında hiçbir şey olmayacaktır. Nitekim daha önce yaptıkları, gönüllü halk birliklerini hedef almaktı, öyle ki bu birlikler; Tikrit, Felluce ve El-Anbar’ı kurtarmıştır ve Musul’u da kurtaracaktır ve tüm bunlar karşısında Amerika hiçbir şey yapamadı ve bu gelecekte kazanın Ensarullah, Suriye Ordusu, Haşd el Şabi, Milli Komiteler ve Direniş eksenin olacağı anlamına gelmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.