General Ali Fedevi: “ABD, İslam İnkılabı’nın caydırıcı gücünü itiraf etti”

  • 28 Ağustos 2016
  • 886 kez görüntülendi.
General Ali Fedevi: “ABD, İslam İnkılabı’nın caydırıcı gücünü itiraf etti”

İran İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı General “Ali Fedevi”, ABD’nin İslam İnkılabı’nın caydırıcı gücüne inandığını ve İran’a karşı bir girişimde bulunması halinde büyük zarar göreceğini ifade etti.

General Fedevi bugün yaptığı açıklamada, emperyalizmin İslam İnkılabı’na karşı koymasının hak ve batıl mahiyetine sahip olduğunu ve hak ile batılın hiçbir zaman bir arada yer almadığını ifade etti.

İslam inkılabı zaferinin üzerinden 37 yıl geçmesine rağmen ABD’nin hiçbir zaman İslam İnkılabı’na karşı düşmanlığından vazgeçmediğini hatırlatan General Fedevi, ABD’nin İslam İnkılabı’nın gücünün farkında olarak, aciz ve atıl kaldığını ifade etti.

Amiral Fedevi ayrıca, ABD ve müttefiklerinin İran’a yönelik bir tehdit girişiminde bulunamamaları için hergün İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Deniz Kuvvetleri’ne ait 97 bot ve geminin Fars Körfezi’nde bulunduğunu ifade etti.

General Fedevi, dünyanın bir çok bölgesinde güvensiz ve kaos ortamın yaşanmasına rağmen, İslami İran’da güvenliğin yaşandığını, bu günveliğin ise şehitlerin kanı bereketi ile sağlandığını sözlerine ekledi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.