General Bakıri: İsrail’in yok oluşunun sesi geliyor

  • 20 Mayıs 2020
  • 1.058 kez görüntülendi.
General Bakıri: İsrail’in yok oluşunun sesi geliyor

Genel Kurmay Başkanı General Muhammed Bakıri, Filistin milletinin intifadası işgal altındaki toprakların sınırlarını aşarak kader belirleyici aşamaya geldiğini belirterek, gaspçı İsrail’in yok oluşunun fısıltıları Tel aviv sokaklarında yankılandığını belirtti.

Çarşamba günü Dünya Kudüs Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Genel Kurmay Başkanı General Bakıri, Filistin direnişi ekseninin söylemlerinin stratejik derinliği, Kudüs ve çevre coğrafyasına nüfuz ederek işgalcilerin iradesini sarstığını belirtti.

General Bakıri şöyle devam etti:

Siyonizm Amerika ve habis müttefiklerinin sayesinde 72 yıl boyunca cinayetlerini sürdürerek şeytani sultasını Filistin’e dayattı, ancak bugün Filistin milletine zulmeden ve bu insanların anavatanını işgal edenler şimdi derin bir bataklığa saplandıklarını ve artık bu rejimin bekasını sürdüremeyeceklerini çok iyi anlamış bulunuyor.

Bu yıl korona virüs salgını yüzünden Dünya Kudüs Günü farklı bir şekilde düzenleneceğini kaydeden General Bakıri, hür, haktalep, zulüm ve sulta karşını milletler büyük azim ve iradeleri ile Kudüs’ün kurtuluşunu ve cani ve terörist Amerika’nın bölgeden çekilmesini haykıracaklarını vurguladı.

General Bakıri ayrıca beyaz saray elebaşıları bölgede 9 trilyon dolar harcamaya rağmen artık savaş çığırtkanlığı yapamadıklarını belirterek İran milleti ve silahlı kuvvetleri siyonist rejimle savaşta en ön safta yer aldıklarını ve Filistin’in kurtuluşuna yardımcı olacaklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.