General Caferi: İran deneyimlerini direnişle paylaşıyor

  • 17 Mart 2019
  • 1.346 kez görüntülendi.
General Caferi: İran deneyimlerini direnişle paylaşıyor

İslam inkılabı muhafızlar ordusu Başkomutanı General Muhammed Ali Caferi, İran İslam Cumhuriyeti deneyimlerini direniş ekseni ile paylaştığını vurguladı.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu General Caferi, bugün işgal altındaki Filistin toprakları Lübnan Hizbullah hareketinin füzelerinin menzilinde olduğunu vurguladı.

General Caferi, bugün işgal altındaki Filistin toprakları Hizbullah’ın füzelerinin menzilinde olduğunu, başta Gazze halkı olmak üzere Filistin milleti direnişe devam ettiğini ifade etti.

General Caferi, düne kadar siyonistler elli yıldır Nil’den Fırat kuruntusu ile yatıp kalktıklarını, ancak şimdi bu kuruntularında zerre kadar ilerlemedikleri gibi, işgal ettikleri topraklarda tam kuşatma içine alındıklarını ve işgal ettikleri toprakların bazı bölümlerini de kaybettiklerini vurguladı.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu Başkomutanı General Caferi, düşman bölgede asla başarılı olamadığını ve uyguladığı her planda başarısız olduğunu ve sonuçta İslam inkılabı ve direniş ekseni zafer kazandığını ifade etti.

General Caferi ayrıca Suriye’de direnişin temel ekseni bu ülkenin halkı olduğunu belirterek, Suriye’de 100 bin kişi halk güçleri çerçevesinde organize edilerek yapılandırıldığını ve bu güç şimdi IŞİD ve El Nusra gibi terör örgütleri ve muhaliflere karşı savaştığını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.