General Fedevi: İran bütün düşmanlıklara rağmen gücünün doruğundadır

  • 12 Ocak 2019
  • 1.376 kez görüntülendi.
General Fedevi: İran bütün düşmanlıklara rağmen gücünün doruğundadır

İran devrim muhafızları ordusu koordine yardımcısı tuğgeneral Ali Fedevi, İran İslam inkılabı düşmanlarının 40 yıldır her türlü komplolarına rağmen İran İslam Cumhuriyetinin bugün bütün oyunlara rağmen gücünün zirvesinde olduğunu söyledi.

Ali Fedevi, İran  İslam Cumhuriyeti düşmanlarının da İran’a karşı her türlü komplo yapmalarına rağmen İran karşısında bir başarı elde edemediklerini itiraf ettiklerini belirterek, İran’da İslam inkılabının zafere ermesinden sonra İran’a karşı başlatılan düşmanlıkların hala devam ettiğini ama düşmanların onca çabalarına rağmen hedeflerine ulaşamadıklarını söyledi.

Bu arada İran İslam Cumhuriyeti Hava Kuvvetleri Komutanı Aziz Nesirzade, bölge ülkelerinin kolaylıkla bölgede güvenliği sağlayabileceklerini ve bu hususta yabancı ülkelerin varlığına ihtiyaç olmadığını söyledi.

İran ordusu Hava Kuvvetlerinin Komutanı General Aziz Nesirzade, Hava Kuvvetlerii Tatbikatı sonrası yaptığı açıklamada, tatbikatın mesajının komşu ülkeler için barış ve dostluk olduğunu belirterek, İran Hava Kuvvetlerinin her türlü tehdide karşılık  vermeye hazır olduğunu söyledi.

Bu arada İran İslam Cumhuriyeti Hava Kuvvetleri tarafından perşembe günü başlayan tatbikat dün belirlenen hedeflerin gerçekleşmesi ile sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.