General Muhammed Bakıri: Trump ABD Ordusu’nu İran’a saldırmak için kışkırtıyordu

  • 22 Temmuz 2018
  • 1.464 kez görüntülendi.
General Muhammed Bakıri: Trump ABD Ordusu’nu İran’a saldırmak için kışkırtıyordu

Tahran’daki bir oturumda konuşan İran Genelkurmay Başkanı güvenilir bilgilere dayanarak Trump’ın ABD Ordusunu İran’a saldırmak için kışkırtmaya çalıştığını bildirdi.

“Gazilere Hizmet Stratejik Konseyi”nin oturumunda konuşan Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, “İslam Devrimi tamamen halka dayanan bir hareketti ve daha ilk gününden beri milletimiz bu yolda sorunlara karşı dimdik durup direndi. ‘Kutsal Savunma Dönemi’ boyunca halkımız sahnede olmasaydı sulta düzeninin verdiği desteklerden ötürü yenilgiye uğramamız kesin gibi görünüyordu, fakat millet gönüllü bir şekilde savaş cephesine koşup İslam Devrimi uğruna yüksek sayıda şehit ile gazi ithaf etti” ifadelerinde bulundu.

Gazilerle fedakar askerlerin durumuna acilen müdahale edilmesi gerektiğini vurgulayan Tümgeneral Bakıri sözlerini şöyle sürdürdü: Gerçi ABD’nin halihazırda iş başında olan Başkanı savaştan bahsetmiyor ancak elimize ulaşan güvenilir bilgilere göre geçen bir sene boyunca ABD Ordusu’nu olası bir İran saldırısı için kışkırtmaya çalıştığını biliyoruz, böylece ülkeyi savunmayı durmadan sürdürmeliyiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.