General Pakpur: IŞİD’in cinayetine karşılık çok sert olacak

  • 15 Ağustos 2017
  • 1.220 kez görüntülendi.
General Pakpur: IŞİD’in cinayetine karşılık çok sert olacak

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı, tekfircilerin son cinayetine İran Silahlı Kuvvetleri’nin cevabının çok sert ve kesin olacağını belirtti.

Tahran’da “Muhsin Hocceci” başta olmak üzere Harem Savunucusu şehitleri için düzenlenen anma merasiminin kulisinde açıklama yapan Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Muhammed Pakpur, emperyalizm ve Al-i Suud’un desteğiyle teröristlerin İran’ın güney doğusu, batısı, kuzey batısı ve güney batısında komplo peşinde olduklarını, ancak İran’da iyi bir güvenliğin olduğunu kaydetti.

Teröristler tarafından şehit edilen Mohsen Hocceci’nin anma töreninde konuşan İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Komutan Vekili Tuğgeneral Hüseyin Selami de, Şehit Hocceci’nin intikamını IŞİD’den alacaklarını söyledi.

Tuğgeneral Selami, “İntikam alma yöntemini şu anda açıklamıyorum. Fakat intikamımız çok sert olacak ve terör örgütü IŞİD’in tamamen yok edilmesine kadar sürecektir” ifadesini kullandı.

Irak-Suriye sınırında yer alan Tanaf bölgesinde 7 Ağustos’ta terör örgütü IŞİD tarafından esir alınan Mohsen Hocceci, iki gün sonra boğazı kesilerek şehit düşürüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.