General Sayyari: Düşman İslami yaşam modelini değiştirmeye çalışıyor

  • 15 Haziran 2016
  • 1.115 kez görüntülendi.
General Sayyari: Düşman İslami yaşam modelini değiştirmeye çalışıyor

İran İslam cumhuriyeti Ordusu kara Kuvvetleri Komutanı, düşman’ın İrani-İslami yaşam modelini değiştirmeye çalıştığını bildirdi.

İRNA’nın bildirdiğine göre Deniz kuvvetleri birinci bölge personelince düzenlenen Kur’anı Kerim Kıraat merasiminde konuşan İran İslam cumhuriyeti Ordusu kara Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Habibullah Sayyari, düşman’ın sürdürdüğü yumuşak savaşa temasla, uyanık olunması gerektiğini çünkü gaflet olunması durumunda düşmana karşı koyma fırsatının yok olabileceğini bildirdi.

Düşman’ın İran’a karşı modern teknoloji ve günün imkanlarından yararlandığını ve bu hususta internet ağını önemli bir araç olarak kullandığını belirten İran İslam cumhuriyeti Ordusu kara Kuvvetleri Komutanı, sanal alem zarar ve ziyanları ve sapmalardan masun kalmak için İnternet’in nasıl kullanılması gerektiği konusunda gerekli eğitimin verilmesi gerektiğini bildirdi.

Sayyari düşmanın değerleri yok etmek ve günahın ayıbını ortadan kaldırmak istediğini belirterek, müstekbirliğin, İrani-İslami yaşam modelini değiştirerek İrani-İslami değerli kültürünü ortadan kaldırmak istediğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.