General Selami: ABD her zamankinden daha ziyade izole olmuştur

  • 14 Eylül 2018
  • 1.339 kez görüntülendi.
General Selami: ABD her zamankinden daha ziyade izole olmuştur

İran Devrim Muhafızları Komutan Vekili, düşmanların daha fazla kan kaybettiğine işaretle, ABD’nin bugün her zamankinden daha ziyade izole olduğunu, Türkiye, Rusya, Çin, Kanada ve Avrupa dahil muhtelif ülkeler ile düşmanlık halinde olduğunu ifade etti.

Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı General Hüseyin Selami Simnan kentinde yaptığı konuşmada, İran halkının geçen 40 sende gösterdiği direniş ile küresel emperyalizmin İslam İnkılabı’na karşı komplolarını boşa çıkardığını ve İran halkının birliğiyle ABD’nin izole olduğunu söyledi.

İran milletine karşı savaş seçeneğini reddeden Devrim Muhafızları Komutan Vekili, hiçbir ülkenin ABD ile birleşmeye hazır olmadığını, bu ülkenin savaşacak durumda olmadığını kaydetti.

Devrim Muhafızları’nın Irak’ın Kürdistan bölgesinde düzenlediği füzeli saldırıya dikkat çeken General Selami, düşmanların İslam Cumhuriyeti’ne karşı bir girişimde bulunması halinde İran’ın sert yanıt vereceğini söyledi.

Komutan Selami ayrıca, Filistin, Irak ve Suriye’de direniş cephesinin ilerlemelerinin İslam ülkelerini birleştirdiğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.