General Selami: İran milleti düşmanların hedeflerini bozmuştur

  • 02 Ocak 2019
  • 1.513 kez görüntülendi.
General Selami: İran milleti düşmanların hedeflerini bozmuştur

İran devrim muhafızları ordusu komutan vekili tuğgeneral Hüseyin Selami, İran milletinin 40 yıldır İran İslam Cumhuriyetinin azılı düşmanlarının hedeflerinin gerçekleşmesine izin vermediğini söyledi.

İRNA’nın haberine göre, tuğgeneral Selami, dün İran’ın batısında yer alan İlam’da yaptığı açıklamada, dünya emperyalizminin İran İslam Cumhuriyetine karşı komplolarına temasla, ”İran halkı kötülük yanlılarının karşısında durmuştur ve direnmektedir ve dünyaya İslam inkılabı ülkülerini koruyacağını göstermiştir’ dedi.

Tuğgeneral Selami, düşmanların son yıllarda İran’a yönelik psikolojik savaş siyasetlerine de temasla, onların bu yolla İran’da İslami değerleri ve inançlara darbe indirmek istediklerini ve İslam nizamını devirmeye çalıştıklarını belirterek; ”İran halkının güçlü bir şekilde sahnede varlığı ve İslam inkılabı rehberinin yol göstericiliği ile düşman bu gibi oyunlarında yenilgiye uğramıştır ve bundan sonra da yenilgiye uğrayacaktır’ dedi.

(Bu arada İran İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkan Yardımcısı General Ataullah Salihi, İran silahlı kuvvetlerinin gücünün zirvesinde olduğunu ve her hangi bir tehdide karşı koymaya hazırlıklı olduğunu belirtti.

Salihi, IRNA’ya yaptığı açıklamada, İran savunma gücünün anlatılmasının mümkün olmadığını belirterek, İran aleyhine uygulanan ambargoların ülkenin savunma gücünde etkili olmadığını ve olmayacağını ve bu konunun da düşmanlar tarafından bilindiğini söyledi.)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.