General Selami: İran Milletinin Düşmanlara Karşılık Verme Yöntemi Budur

  • 20 Haziran 2019
  • 735 kez görüntülendi.
General Selami: İran Milletinin Düşmanlara Karşılık Verme Yöntemi Budur

Bir törende konuşan Sipahiler Ordusu Başkomutanı General Selami, “Sınırlar bizim kırmızı çizgimizdir. Sınırlarımıza saldıran her düşmana karşılık verilecek ve yok edilecektir” dedi.

General Hüseyin Selami, Kürdistan Eyaleti 5400 Şehit Ulusal Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Amerikan  İHA’sının düşürülmesine işaret ederek, “Bugün sabah saatlerinde Devrim Muhafızları Hava Kuvvetleri tarafından, sınırlarımızı geçerek milli güvenliğimizi tehdit eden bir düşman casus uçağı düşürülmüştür. Bu İran milletinin düşmanlara karşılık verme yöntemidir” dedi.

Selami, Amerika’nın casus uçağını düşürmenin aşikar, açık, kesin ve hızlı bir mesaj içermekte olduğunu belirterek, “İran İslam Cumhuriyeti sınırlarının savunucuları bu topraklara yabancılar tarafından yapılan her türlü taciz karşısında kararlı olacaklardır. Sınırlar bizim kırmızı çizgimizdir. Sınırlarımıza saldıran her düşman karşılık görecek ve yok edilecektir. Düşmanların tek yolu İran’ın toprak bütünlüğüne ve milli menfaatlerine saygı göstermesidir” ifadelerini kullandı.

General Selami, İran hiç bir ülke ile savaşmak istemediğini, ancak savaş için de tam hazırlıklı olduklarını, bugünkü hadise de bunun açık bir işareti olduğunu kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.