General Şerif: Filistin meselesi, İslam ümmetini birleştiren unsurdur

  • 31 Mayıs 2017
  • 907 kez görüntülendi.
General Şerif: Filistin meselesi, İslam ümmetini birleştiren unsurdur

Ä°ran’daki Kudüs ve Ä°ntifada Komitesi BaÅŸkanı, Filistin meselesi ve Siyonist rejim ile mücadelenin Ä°slam toplumlarını birleÅŸtiren ekten olarak niteledi.

Kudüs ve Ä°ntifada Komitesi BaÅŸkanı General Ramazan Åžerif bugün Dünya Kudüs Günü Tertip Komitesi’nin ilk toplantısında yaptığı açıklamada, Dünya Kudüs Günü’nün mazlum Filistin halkına destek amacıyla Ä°slam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli Ä°mam Humeyni’nin stratejik ve deÄŸerli mirası olduÄŸunu belirtti.

General Ramazan Şerif, küresel emperyalizm ve siyonizmin dünya kamuoyunun Siyonistlerin cinayetlerinden dikkatini uzak tutmak için yaptığı geniş çabalarına temasla, bun rağmen Filistin meselesinin İslam dünyasını birleştiren eksen olduğunu kaydetti.

1979 yılından bugüne kadar, Ä°ran Ä°slam Cumhuriyeti’nin her daim Dünya Kudüs Günü’nde, mazlum Filistin halkının gasıp Siyonistlerin zulmü karşısındaki dosyasını yeniden açtığını belirtti.

Her yıl mübarek Ramazan ayının son Cuması’nda Ä°ran baÅŸta olmak üzere Ä°slam ülkelerinde Dünya Kudüs Günü yürüyüşleri düzenleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.