Halid Meşal: Siyonistlerin yaktığı ateş ancak bu toprakların kurtulmasıyla sönebilir

  • 01 Ağustos 2015
  • 912 kez görüntülendi.
Halid Meşal: Siyonistlerin yaktığı ateş ancak bu toprakların kurtulmasıyla sönebilir

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkanı Halid Meşal, Filistinli çete ve canilerin Devabişe bebeği yakarak şehit etmelerinin Filistin halkına ve insanlığa karşı işlenmiş çirkin bir cinayet olduğunu belirterek, bundan işgal rejimindeki liderlerin sorumlu olduğunu söyledi.

Meşal yaptığı açıklamada, azgın yerleşimcilerin Filistinli bebek Devabişe’nin bedenine tutuşturdukları ateşin ve ondan önce Filistinli çocuk Muhammed Ebu Hudayr’ın bedenine tutuşturdukları ateşin ancak işgalcinin ve yerleşimcilerin bu topraklardan ve Kudüs’ten tamamıyla temizlenmeleriyle sönebileceğini ifade etti.

Hamas lideri Meşal bu cinayete, işgalcinin ve Siyonist çetelerin Mescidi Aksa’ya yönelik günü birlik tecavüz ve saldırılarına direnişin işgalciye ve Siyonist çetelere yönelik eylemlerini artırmakla karşılık vermesi gerektiğini hatırlatarak, işlenen cinayetlere en uygun misillemenin bu olduğunu söyledi.

Filistin halkının “Öfke Cuması”na yoğun ilgi göstermesini takdirle karşıladıklarını belirten Meşal, dünyadaki Müslümanlardan Mescidi Aksa’ya ve şehit kanlarına sahip çıkmalarını istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.