Hamas Heyeti Lübnan’ın Sayda Kenti Belediye Başkanını Ziyaret Etti

  • 02 Ağustos 2017
  • 1.128 kez görüntülendi.
Hamas Heyeti Lübnan’ın Sayda Kenti Belediye Başkanını Ziyaret Etti

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Lübnan’ın Sayda kentindeki sorumlusu Eymen Şennaa başkanlığında bir heyet, Sayda Belediye Başkanı Muhammed Es-Suudi ile görüştü.

Şennaa, Filistin davasına ve Lübnan’da yaşayan Filistinli mültecilere verdiği destek dolayısıyla Es-Suudi’ye teşekkür etti.

Hamas’ın Ayn El-Hulve Mülteci Kapı’nın güvenlik ve istikrarını önemsediğini bildiren Şennaa, Hamas’ın ve Filistinli diğer grupların Lübnan’ın ve mülteci kamplarının güvenliğine zarar verecek her türlü faaliyeti önlemeye çalıştığını ifade etti.

Hamas heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayda Belediye Başkanı Muhammed Es-Suudi de Filistin mülteci kamplarında ve özellikle de Ayn El-Hulve Kampı’nda güvenlik ve huzurun sağlanması için Hamas’ın gösterdiği çabaları takdir ettiklerini söyledi.

Es-Suudi, Filistinli mültecilerin Lübnan’da tüm medeni haklara ve özellikle de mülk edinme ve çalışma haklarına sahip olmalarını desteklediğini belirtti.

Sayda Belediye Başkanı Es-Suudi ayrıca, Sayda kentinin Filistin davasına destek vermeye ve zorla göç ettirildikleri topraklarına dönene kadar Filistinli mültecilere kucak açmaya devam edeceğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.