Hamas Lideri Ez-Zehhar: Lügatimizde Yüzyılın Anlaşmasına Yer Yok

  • 07 Temmuz 2018
  • 1.609 kez görüntülendi.
Hamas Lideri Ez-Zehhar: Lügatimizde Yüzyılın Anlaşmasına Yer Yok

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın önde gelen liderlerinden Mahmud Ez-Zehhar, Siyonist işgal rejimiyle görüşmeleri kast ederek barışçıl çözümlere umut bağlamanın başarısızlıkla sonuçlandığını ve kanserin ancak kökünden kazınmakla yok olacağını söyledi.

Gazze sınırındaki Büyük Dönüş Yürüyüşü çadırlarından birinde konuşan Hamas lideri Ez-Zehhar, “Davamız parçalanmayı kabul etmiyor. Lügatimizde de Yüzyılın Anlaşması diye bir kavram yok” dedi.

Siyonist yerleşimcilere de mesaj gönderen Ez-Zehhar, “Size Allah’ın vadettiği ikinci söz gelmeden önce buralardan kaçın. Çünkü biz geliyoruz” dedi.

Halkların kandırılamayacağını, satılamayacağını, toprağının satın alınamayacağını; dedelerinin ve babalarının yaptığı fedakârlığı ve verdiği bedeli unutmayacağını hatırlatan Ez-Zehhar, Arap halklarının uykusuna umut bağlayanların bir gün bu halkların uyanıp Mescidi Aksa’da haykıracağı tekbirlerle sarsılacaklarını ifade etti.

Dün 15’incisi yapılan Büyük Dönüş Yürüyüşü faaliyetlerinde işgal güçlerinin saldırısı sonucu bir kişi şehit oldu, 400’e yakın kişi de yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.