Hamas: Netanyahu’nun Tehditleri Filistin Halkını Korkutamaz

  • 20 Kasım 2015
  • 834 kez görüntülendi.
Hamas: Netanyahu’nun Tehditleri Filistin Halkını Korkutamaz

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’nun savurduğu tehditlerin Filistin halkını korkutamayacağını ve sindiremeyeceğini söyledi.

Hamas sözcüsü Ebu Zuhri yaptığı açıklamada, Filistin halkının Amerika’nın gölgesi ve uluslararası camianın da suskunluğu karşısında saldırılarını sürdüren işgalciye karşı kendini savunduğunu ifade etti.

Dün (19 Kasım Perşembe) gerçekleştirilen eylemlerin ardından açıklama yapan işgalci İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, eylemi gerçekleştirenlere ağır ceza vermekle tehdit etmiş, evlerini yıkacaklarını, yakınlarını cezalandıracaklarını ve baskınlara devam edip yeni tutuklamalara başlayacaklarını söylemişti.

Dün gece toplanan işgal yönetimi kabinesi, El-Halil ve çevresindeki belde ve köylerin kuşatılmasına devam edilmesini, 1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarına iş için giden işçilerle ilgili yeni kararların alınmasını onayladı. Karardan hemen sonra El-Halil’de 1200 işçinin çalışma izinleri donduruldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.