HAMAS: Siyonist rejim yok olacak

  • 03 Ekim 2018
  • 1.260 kez görüntülendi.
HAMAS: Siyonist rejim yok olacak

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Hazım Kasım, siyonist rejim İsrail’in Han El-Ahmer köyünü yıkma girişimine tepki gösterdiği açıklamada, işgal rejimine karşı Filistinlilerin ittifakının bu kanser tümörünü bu bedenden atacağını söyledi.

İRNA’ya göre, Han El-Ahmer’deki Filistinlilerin işgal ve yerleşime karşı mücadelesinin, Filistin halkının Siyonist rejimin zorla yerinden edilmesi politikasına karşı mücadelesinin bir devamı olduğunu belirten HAMAS sözcüsü, siyonist İsrail’in tarihi çarpıtmaya yönelik girişiminin hiçbir zaman gerçekleri değiştiremeyeceğini  söyledi.

Hamas sözcüsü, Filistin halkının Siyonist rejime karşı  ve siyonist sitelerin yapımını durdurmasına yönelik mücadeleyi sürdüreceğini söyledi.

Siyonist İsrail mahkemesi, mayıs 2018’de, nüfusu 200’e ulaşan 35 ailenin yaşadığı Han el-Ahmer köyündeki evlerin yıkımına  dair karar vermişti. Ardından da bu bölge askeri bölge ilan edilmiş ve müteakiben de siyonist ordu bölgeye ağır askeri teçhizat ve buldozerlerle girmişti.

Siyonistlerin bu siyasetinin temelinde bölge halkını zorunla göçe tabi tutmak bulunuyor. Siyonistler Filistinlilerden boşaltığı yerlere dünyanın değişik yerlerinden getirdiği siyonist yahudileri yerleştiriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.