Hamas ve Fetih Liderleri Gazze’de Düzenlenen Maratonda Bir Araya Geldi

  • 24 Nisan 2016
  • 806 kez görüntülendi.
Hamas ve Fetih Liderleri Gazze’de Düzenlenen Maratonda Bir Araya Geldi

İslami Direniş Hareketi (Hamas) ve Fetih Hareketi spor komitelerinin Filistin Atletizm Federasyonu ile birlikte organize ettikleri maraton dün (23 Nisan Cumartesi) Gazze’de yapıldı.

Esir Günü münasebetiyle düzenlenen maratona her iki hareketin liderleri ile Hamas’a ve Fetih’e bağlı kulüplerden çok sayıda genç sporcu katıldı.

Maratona katılan Hamas liderlerinden İsmail Rıdvan, Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine yaptığı açıklamada, maratonun amacının Esir Günü’nde Filistinlilerin birlik ve bütünlüğünün gerçekleştiği mesajını vermek olduğunu söyledi.

Esirler davasının tüm Filistinlilerin davası olduğunu ve onları birleştirdiğini kaydeden Rıdvan, Filistinlileri esirlerin işgal zindanlarından kurtarılması için çalışmaya davet etti.

Hamas ve Fetih hareketleri liderleri her iki hareketin amblemlerini taşıyan panonun önünde toplanırken Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerinden gelen sporcular ise dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine konuşan eski esir Eymen Eş-Şeravine, özgürlüğe kavuşan esirler adına esirler davasına destek veren herkese teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.