HAMAS ve İslami Cihad: İsrail’in cinayetleri karşılıksız kalmayacak

  • 22 Ocak 2016
  • 1.191 kez görüntülendi.
HAMAS ve İslami Cihad: İsrail’in cinayetleri karşılıksız kalmayacak

Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS ve İslami Cİhad hareketinin temsilcileri, Kudüs intifadasının devam edeceğini bildirdiler.
HAMAS ve İslami Cİhad hareketi temsilcileri, Gazze’de Kudüs intifadasıyla dayanışma amacıyla düzenlenen gösterilerde, terör rejimi İsrail’in cinayetlerine karşı sessiz kalmaycaklarını bildirirken, intifadının süreceğini bildirdiler.
İslami Direniş Hareketi (Hamas) ve İslami Cihad Hareketi, dün (21 Ocak Perşembe) Gazze’de Ekim ayında başlayan Kudüs İntifadası’na destek gösterisi düzenledi.
Gösteriye katılanlar Filistin bayrakları taşıyarak işgal sona erene kadar Kudüs İntifadası’nın devam etmesini isteyen sloganlar attı.
Hamas liderlerinden İsmail Rıdvan, gösteride yaptığı konuşmada, işgal rejiminin tüm çabalarına rağmen Kudüs İntifadası’nın hedeflerini gerçekleştirinceye kadar devam edeceğini söyledi.
İsrail’in cinayetlerinin ve yargısız infazlarının hesabının mutlaka sorulacağını belirten Rıdvan, Filistinli grupları Kudüs İntifadası’na katılmaya ve intifada için sahada ortak bir liderlik oluşturmaya davet etti.
Rıdvan, Araplardan ve Müslümanlardan da Kudüs İntifadası’nı desteklemelerini isteyerek, insan hakları örgütlerine Filistin halkına yönelik işlediği savaş suçları nedeniyle işgal rejimi aleyhine dava açmaları çağrısında bulundu.
İslami Cihad Hareketi liderlerinden Halid El-Bataş da işgalcilerle savaşın devam ettiğini ve işgal rejimini kesinlikle tanımayacaklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.