HAMAS ve İslami Cihat’tan direnişe devam vurgusu

  • 25 Ekim 2017
  • 1.077 kez görüntülendi.
HAMAS ve İslami Cihat’tan direnişe devam vurgusu

Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS ve İslami Cihat Hareketi yetkilileri, Siyonist rejimin işgaline karşı direnişin silahlı mücadelesinin devam edeceğine vurgu yaptılar.

Filistin İslami Direniş Hareketi Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Silah Aruri, İran İslam Cumhuriyeti’nin başkenti Tahran’daki temasları sırasında yaptığı görüşmeler ve açıklamalarda, direnişin silah bırakmayacağına ve işgal rejimine karşı mücadelesine devam edeceğini vurgu yaparken, Filistin İslami Cihat Hareketi üst düzey üyelerinden Nahle; bu hareketin işgal rejimi İsrail’ yok olana kadar direni seçeneğine bağlı kalacağına vurgu yaptı.
İslami Cihat liderlerinden Said Nahle yaptığı açıklamada; İslami Cihad’ın işgal rejimi yok olana kadar cihat ve direnişe devam edeceğini ifade etti.
Nahle; İslami Cihat’ın tüm baskılara rağmen Filistin’in tamamen özgürleşmesi için değişmeyen tutumuna bağlı kalacağını ve işgal bitene kadar direnişine devam edeceğini vurguladı.
Nahle; yapılan uzlaşma ve anlaşmalara rağmen, işgal rejiminin bu rejimi yok etmeye inanan bir grubun olduğunu bildiğini kaydetti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.