Hamas’tan siyonist rejime uyarı

  • 01 Aralık 2017
  • 965 kez görüntülendi.
Hamas’tan siyonist rejime uyarı

Filistin İslami direniş hareketi Hamas dün akşam siyonist rejimi savaş uçaklarının Gazze şeridine saldırısının sonuçları hakkında korsan rejimi uyardı.

İRNA’nın bildirdiğine göre Hamas sözcüsü Hazım Kasım siyonist rejim savaş uçaklarının saldırılarının, Filistin halkının direnişin devamı ve bu rejim ile mücadeledeki iradesini asla yok edemeyeceğini söyledi.

Filistinlilerin tüm topraklarını siyonistlerin işgalinden kurtarmadan durmayacaklarına değinen Kasım, direnişin işgalcilerin tecavüzlerine karşı kendine Filistin halkını savunma hakkı tanıdığını söyledi.

Bu arada Filistin direniş komiteleri de yayınladıkları bildiride siyonist rejimin Gazze şeridine saldırısına işaretle, direnişin bu saldırılara karşılık vereceğini vurguladı.

Siyonist rejim savaş uçakları ve topçu birlikleri dün akşam Gazze’nin kuzey ve güneyini hedef aldılar. Saldırıda en az 3 kişi yaralandı.

Siyonist rejim 2014’te Gazze savaşı ardından çeşitli bahanelerle Gazze şeridinin bazı bölgelerine sürekli hava ve topçu saldırılar düzenliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.