Hizbullah Yürütme Konseyi Başkanı: ABD bölgeden ihraç edilmeli

  • 12 Ocak 2020
  • 663 kez görüntülendi.
Hizbullah Yürütme Konseyi Başkanı: ABD bölgeden ihraç edilmeli

Lübnan Hizbullah Hareketi Yürütme Konseyi Başkanı Seyyid Safiyeddin, Amerikan askerlerinin bölgeden çıkarılmasının Hac Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi el Mühendis’e yönelik suikast için gerçek karşılık olduğunu belirtti.

Hizbullah Yürütme Konseyi Başkanı Lübnan’ın güneyindeki Deyr Kanun en Nahr kasabasında düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, “liderlerimiz ve komutanlarımız şehit edildikten sonra, İsrail’in yenildiği ve yenileceği konusunda bir an bile tereddüt etmedik.” diye konuştu.

Seyyid Safiyeddin, bugün de direniş komutanlarına yönelik düzenlenen terör saldırısının ardından bu sürecin tamamlandığından ve ABD’nin de bölgeden çıkarılacağından emin olduklarını dile getirdi.

Safiyeddin, ilerleyen günler, haftalar ve aylarda, ABD’nin ağır bedel ödeyeceğini belirtti.

ABD’nin terörist ordusu 3 Ocak tarihinde, Kudüs Gücü Komutanı Korgeneral Kasım Süleymani, Haşdi Şabi Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el Mühendis ve arkadaşlarına Bağdat’ta hain saldırı düzenleyerek, bu direniş kahramanlarını şehit etti.

Devrim Muhafızları ise çarşamba günü sabahın erken saatlerinde ABD’in Irak’taki askeri üslerine onlarca füze yağdırarak, ABD’nin cinayetine karşılık verdi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.